Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: otthon

9 cikk 1/1 oldal

Narancs illatú borzacskák

Gyurcsányék édes és ingyen szerzett otthonának első felújítása is hemzseg a törvényességi és költségvetési trükköktől, sőt felveti a közpénz-felhasználás alapos gyanúját is.

Otthon lenni

Hogy lesz úgy a lakásból, a házból otthon, ha minden díszítést egyszerűsítünk, mindenben csak a praktikumot látjuk? Így válik egy meleg kályha, egy könyvekkel teli polc fölöslegessé a modern lakásban.

Bizottsági elnököt támadtak meg

Sokkolóval támadtak saját lakásában az orosz Központi Választási Bizottság elnökére. Az elkövető elmenekült, a rendőrség nyomoz. Azt is vizsgálják hogy a bűncselekménynek köze lehet-e a küszöbönálló választásokhoz.

Kötelező a parlagfűirtás

Június végéig minden családiház-, nyaraló- és kerttulajdonosnak kötelessége gondoskodni a parlagfűirtásról saját ingatlana területén, máskülönben súlyos hatósági büntetésre számíthat.

Könnyebb lesz majd lakáshoz jutni

A családalapítás paradoxona, hogy a pályakezdő fiataloknak kell megvásárolni életük legértékesebb tulajdonát, amihez sok pénz kell, de az még saját megtakarításból nem állhat rendelkezésre.

Otthon Magyarországon

Az ország fejlődése a külföldiek előtt is szembe tűnő, ugyanis nem mindenki ül fel a hazai és a nemzetközi balliberális sajtóban tálalt rémisztgetéseknek. Kedvelik Magyarországot.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …