Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 27., csütörtök, László napja

Címke: párbeszéd

223 cikk 1/23 oldal

Családokra tett sértő megjegyzést Szabó Tímea

A Párbeszéd társelnökének rövid időn belül ez már a második sértő és durva nyilatkozata. Múlt hétfőn a parlamentben arról beszélt, hogy Orbán Viktor okozta a Hableány turistahajó tragédiáját.

Kim Dzsong Un levelet kapott Trumptól

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető „kiváló levelet kapott” Donald Trump amerikai elnöktől – jelentette a KCNA észak-koreai állami hírügynökség vasárnap.

Csúnyán leszerepelt az MSZP–Párbeszéd

Jávor Benedek, az MSZP–Párbeszéd európai parlamenti (EP-) képviselőjelöltje súlyos vereségként értékelte, hogy a két közös listán indult párt egy mandátumot szerezhet az EP-ben.

Egymás hibáiból élnek az ellenzéki pártok

A szakértő szerint a Fidesz-KDNP rekordarányú győzelmet várhat, hiszen most először a listás, vagyis tisztán arányos szavazati rendszerben is elérheti a kétharmados támogatottságot.

Patkányozás után képződményeznek

A történtek után a Magyar Nemzet hiába próbálta megszólaltatni a Párbeszéd társelnöknőjét, Szabó Tímea nem volt hajlandó Tordai közönséges viselkedését véleményezni.

Karácsony újra valótlanul nyilatkozott

Karácsony Gergelyről nem először derül ki, hogy olyan önkormányzati döntéseket bírál, amelyeket korábban maga is javasolt vagy támogatott.

Fidesz: Karácsony csak tanulhat a polgármesterektől

Egyre fogy a levegő a baloldal közös főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely körül, akit „kerületjárása” során nem hajlandók fogadni a Fidesz—KDNP budapesti polgármesterei.
223 cikk 1/23 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.