Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 19., kedd, Zsuzsanna napja

Címke: párbeszéd

189 cikk 1/19 oldal

Nyomozás indult a Momentum ellen

Az Állami Számvevőszék azért tett feljelentést a hatóságnál, mert sem a Momentum, sem pedig a Párbeszéd nem tudott elszámolni a tavalyi választási kampányban elköltött pénzekkel.

Csalók és gyűlölködők

A baloldali ellenzéknek nemcsak a rasszizmus elleni fellépése vált már rég hiteltelenné, hanem az összes többi is. A hiteltelenség pedig még nagyobb hiteltelenséget szül.

Megosztott a Párbeszéd a Jobbikkal kapcsolatban

Bár Karácsony Gergely a napokban mentegetni próbálta a Jobbik antiszemitizmusát, elnökségi társa, Szabó Tímea korábban markánsan elhatárolódott a párttól.

Tarlós István már nem karriert épít

Tarlós István szerint a baloldal előválasztás címén csupán bátorságfejlesztő gyakorlatot tartott, az eseménynek pedig a résztvevők arányának megfelelően tulajdonít jelentőséget.

Régi-új nevek az MSZP EP-listáján

A szocialistáktól Szanyi Tibor és Ujhelyi István mellett Tüttő Kata, Harangozó Gábor és Gurmai Zita, a Párbeszédtől pedig Jávor Benedek szerepelhet a két párt közös EP-listájának első tíz helyén.
189 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.