Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: párbeszéd

85 cikk 1/9 oldal

Előválasztást szorgalmaznak Karácsony Gergelyék

A Párbeszéd társelnöke úgy vélte, hogy az ellenzéknek csakis akkor lehet esélye a következő ország­gyűlési választáson, ha nem a 2010 előtti világot akarja visszahozni.

Túlélheti a Párbeszéd a 2022-es választást

Egy belső használatra szánt, de a sajtónak kiszivárogtatott vitairatból kiderült, a Párbeszédben már azon gondolkoznak, kikkel vághatnak neki szövetségben a 2022-es parlamenti választásoknak.

Csóválják a kutyát

Arra a következtetésre jutottak a Karácsony Gergely–Szabó Tímea tandem vezette szerveződésben, hogy a szocialistáknak lassan befellegzik, ők viszont majd ügyesen kihasználják a szövetségesük pusztulását.

Karácsony Gergely mégsem mondott le

Karácsony Gergely főpolgármester továbbra is a Párbeszéd társelnöke, annak ellenére, hogy a politikus az ellenzék közös főpolgármester-jelöltjévé választása előtt megígérte: lemond párttisztségéről.

Vizet prédikált, bort iszik az ellenzék

Az elmúlt években reggeltől estig urambátyámozó ellenzéki politikusok az önkormányzati választás óta szemrebbenés nélkül juttatják zsíros állásokba családtagjaikat.

„Rárontottak a vályúra”

Senkit ne tévesszen meg, Jávor Benedek brüsszeli kiküldetése nem egyéb, mint fájdalomdíj, bátorítás a folytatáshoz. Gáláns jutalomüdülés közpénzből.
85 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …