Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: parlament

139 cikk 1/14 oldal

A kormány megszállta a venezuelai parlamentet, az ellenzék Guaidót választotta újra

Venezuela szocialista kormánya új elnököt iktatott be a parlament élére vasárnap, miután fegyveres gárdisták megakadályozták, hogy az ellenzéki képviselők belépjenek a törvényhozás épületébe. A tucatnyi ország által elítélt lépést a venezuelai ellenzék vezetői úgy minősítették, mint az ország utolsó demokratikus intézményének eltérítését.

Megalakult a koszovói parlament

Az ülés koalíciós megállapodás nélkül kezdődött meg, és a házelnök megválasztása után sem lehet tudni, hogy meglesz-e bármelyik pártnak is a kormányalakításhoz szükséges többsége.

Dömötör Csaba: Most lapulnak a címeres jogvédők

A Gothár-ügy, a bírók és az ügyészek fizetésemelését célzó kormányzati törvényjavaslat, illetve az egészségügy helyzete került terítékre az Országgyűlésben a napirend előtt.

Súlyos árat fizetnek majd a rendbontó képviselők

Az Országgyűlés kedden – a kormány családvédelmi akciótervének részeként – lehetővé tette, hogy a még nem nyugdíjas nagyszülők a jövő év első napjától jogosulttá válhassanak a gyermekgondozási díjra.
139 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …