Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 8., szerda, Ellák napja
HÍR TV – KeménymagA migráns, aki ropogósra sütött egy cicát.

Címke: patkány

11 cikk 1/2 oldal

Karácsony belezavarodott a patkányirtásos vádakba

A nagyobbik kormánypárt szerint miután Tarlós István főpolgármester az ügyben belső vizsgálatot indít, az ellenzék által javasolt bizottsági ülés csak kampánycélokat szolgál.

Bagatellizálja a lebukását Karácsony patkányügyben

Zugló polgármestere zárt ajtók mögött tárgyalt a kerületnek milliárdos veszteséget okozó fizető parkolásról a SIS-Parking Kft.-vel, de nem vette vissza a kerület a szolgáltatást, további veszteség várható.

Stratégiai patkányozás

Tudatos lehetett Bangóné Borbély Ildikó patkányozása, forrásaink ugyanis arról beszéltek, hogy a párt „kemény magja” körében sikert aratott a felháborító szóhasználat.

Ujhelyi, a Fidesz-aktivista

Azontúl, hogy tovább erősítette a kormánypártok szavazótáborát, arra is jó volt Bangóné patkányszózata, hogy megtudtuk, hányadán áll józanság tekintetében az ellenzéki oldal.

Lepatkányozta a Fidesz szavazóit Bangóné

A Magyar Nemzet a történtek után hiába kereste az MSZP-t, nem kaptunk választ kérdésünkre, hogy lesz-e bármilyen következménye Bangóné közel hárommillió szavazóra tett becsmérlő szavainak.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …