Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Címke: pénz

95 cikk 1/10 oldal

Gyurcsány és a „zsé”

„Ferenc testvér” jól ismeri a mára darabjaira hullott, szétrohadt MSZP végső ledarálásának egyszerű módszereit, tudja mi az, ami még motiválja őket.

Pénztől irányított abszurditások

Megoszlanak a vélemények abban a tekintetben, hogy mikor kezdődött az a folyamat, amely az amúgy szellemi kulturális tevékenységet elkezdte pénzben mérni.

Jegelnék a librát a piacszabályozók

Egyik állam sem szeretné, hogy egy világszerte milliárdos felhasználói bázissal bíró cég, a Facebook a pénzszolgáltató szerepét öltse magára.

Afrikában új közös pénzt vezetnek be

A bejelentést követően sokan kételkednek a kezdeményezés sikerében, tekintettel arra, hogy az országcsoporton belül jelentősek az eltérések.

A lejárt bankóknak is van piacuk

Hamarosan lejár több, korábban használatos bankjegy esetében a visszaváltásra felkínált határidő, addig még névértéken vissza lehet vinni az elfekvőben lévő papírpénzt.

Hétmilliós zuglói hallgatás?

Zuglónak hétmillió forintjába került, hogy Karácsony Gergely polgármester „bizalomvesztésre” hivatkozva, titoktartási nyilatkozat tétele mellett tavaly eltávolította Makranczi László jegyzőt.

Fékezi a hazai gazdaságot a túlszabályozott környezet

Évtizedes távlatban a kétszeresére kell növelni a magyarországi banki hitelkitettséget, és jobban be kell vonni az elérhető egyéb forrásokat, hogy megvalósulhassanak a kitűzött növekedési célok.

Búcsúzunk Bartóktól és Adytól is

A jegybank figyelmeztetése szerint már csak néhány hónapja van azoknak, akik még tartogatják korábbi bartókos ezreseiket és az Ady Endre portréjával díszített 500 forintos bankókat.
95 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.