Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: pénz

99 cikk 1/10 oldal

A tudás felelősség

Egy kormánynak kiemelt felelőssége, hogy biztosítsa a tudomány lehetőségeinek bővítését, de felel azért is, mire ad pénzt – joga van meghatározni és ellenőrizni a szakemberek költekezését.

Hamis pénzzel fizetők ellen emeltek vádat Zalában

Hamis 10 ezer és 20 ezer forintos bankjegyekkel bukott le két férfi, pénzhamisítás miatt a Zalaegerszegi Járási Ügyészség vádat emelt ellenük – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Álcázzák magukat Soros jogvédői

A Soros-szervezetek mögül hiányzik a tömegtámogatás: a pénzt milliárdosoktól, alapítványoktól kapják, a médiában azonban súlyukhoz képest felülreprezentáltak.

Gyurcsány és a „zsé”

„Ferenc testvér” jól ismeri a mára darabjaira hullott, szétrohadt MSZP végső ledarálásának egyszerű módszereit, tudja mi az, ami még motiválja őket.

Pénztől irányított abszurditások

Megoszlanak a vélemények abban a tekintetben, hogy mikor kezdődött az a folyamat, amely az amúgy szellemi kulturális tevékenységet elkezdte pénzben mérni.

Jegelnék a librát a piacszabályozók

Egyik állam sem szeretné, hogy egy világszerte milliárdos felhasználói bázissal bíró cég, a Facebook a pénzszolgáltató szerepét öltse magára.

Afrikában új közös pénzt vezetnek be

A bejelentést követően sokan kételkednek a kezdeményezés sikerében, tekintettel arra, hogy az országcsoporton belül jelentősek az eltérések.

A lejárt bankóknak is van piacuk

Hamarosan lejár több, korábban használatos bankjegy esetében a visszaváltásra felkínált határidő, addig még névértéken vissza lehet vinni az elfekvőben lévő papírpénzt.
99 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.