Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 31., szombat, Farkas napja
HÍR TV – TROLL:Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

Címke: Puskás

8 cikk 1/1 oldal

Forgalomkorlátozás lesz ma a Puskás stadion környékén

Forgalomkorlátozásra kell számítani ma Budapesten, a Puskás Aréna környékén. A stadion megnyitójára, a Magyarország-Uruguay mérkőzésre mintegy hetvenezer szurkolót várnak. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a metró és az 1-es villamos igénybevételét javasolja.

Kék Duna keringő

Komárom legendás labdarúgóját, az Aranycsapat balszélsőjét Magyarországon idén, születésének kilencvenedik évfordulóján kezdik felfedezni.

Valós az igény hazánkban egy nemzeti stadionra

Nem pusztán sportszakmai, építészeti, hanem rendszeresen visszatérő közéleti kérdés, miért van szükség Budapesten új futballstadionra. A válasz pofonegyszerű: az emberek igényt tartanak rá.

Puskás utódja lehetett volna

Azt mondja, szeptember 13-án betölti a hetvenet, de ez nyilvánvaló tévedés, mert Ladinszky Attila lobogó sörényével, még így, 24 százalékos szívizommal is tizenöt évet letagadhatna a korából.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …