Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 16., vasárnap, Julianna, Lilla napja

Címke: salvini

70 cikk 1/7 oldal

Salvini: Elég volt az Európai Uniótól kapott pofonokból

A nemzetek polgárainak érdekvédelme fontosabb az őket „pofozó” Európai Uniónál az olasz Liga vezetője, Matteo Salvini szerint, aki kormányzásra való készülésre szólította fel a jobboldali erőket.

Példaként tekintenek a magyar modellre

Orbán Balázs szerint a római konferencia a konzervativizmusról szóló párbeszéd intellektuális fórumaként szolgált, ahol sokan voltak kíváncsiak a magyar miniszterelnök véleményére.

„Ma megpróbálok átjutni a határon”

A vajdasági Horgosról indult Magyarország felé az a nagyjából hetven migráns, akik kedd hajnalban Röszkénél átszakítva a kerítést, rövid időre bár, de betörtek hazánk területére.

Kiköthet az olasz partoknál több mint 400 migránssal az Ocean Viking

A dél-olaszországi Tarantóban kapott kikötési engedélyt az Ocean Viking, az Sos Mediterranée és az Orvosok határok nélkül (Msf) közös hajója kedden. Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter közölte: „túszejtésért” feljelenti a kormányfőt és a belügyi tárca vezetőjét.

Erőre kapott Olaszországban a baloldal

Salvini ugyanakkor a regionális választás eredményeket kommentálva emlékeztetett: az utóbbi kilenc tartományi választásból nyolcat a jobboldal nyert meg, ami szerinte nem is olyan rossz eredmény.

Salvini rákapcsolt a választási kampányra

Emilia Romagnában „nem választások, hanem népünnep lesz” január 26-án, mivel a Liga vezette jobboldal felszabadítja a tartományt a baloldali vezetés alól – jelentette ki Salvini.

Beengedik az olaszok a migránshajókat

Az olasz kormány megváltoztatja a Matteo Salvini volt belügyminiszter irányításával elfogadott migrációs biztonsági csomagokat – jelentette be Giuseppe Conte olasz miniszterelnök.
70 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …