Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 25., kedd, Vilmos napja

Címke: salvini

63 cikk 1/7 oldal

Matteo Salvini feltartóztatja a német migránshajót

Az olasz vezetés kedden elfogadott új migrációs és biztonsági intézkedései értelmében az olasz belügyminiszter hatáskörébe tartozik az olaszországi vizekre belépő civil hajók ellenőrzése.

Foghíjas frakcióval indulnak harcba Salvini EP-párttársai

Nem folytatnak tárgyalásokat a Fidesszel — hangzott el Brüsszelben, a Matteo Salvini olasz kormányfőhelyettes befolyása alatt álló Identitás és Demokrácia európai parlamenti frakció sajtóértekezletén.

Történelmi győzelmet arattak Salviniék

Történelmi missziónak nevezte pártja győzelmét az uniós választáson Matteo Salvini olasz belügyminiszter, miután a jobboldali Liga a legnépszerűbb politikai erővé vált Olaszországban.

A pária

Orbán Viktor mellett Salvini és Strache is a szemükben szélsőséges populista. Naná, hogy találkoznak, összenő, ami összetartozik, mondják görcsös erőlködéssel, de lassan már ők maguk sem hiszik el ostobaságukat.

Az új Európa építői

„Magyarországra érkezem egy új Európát építeni” – nyilatkozta az olasz politika üdvöskéje, Matteo Salvini belügyminiszter és miniszterelnök-helyettes.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.