Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Címke: salvini

80 cikk 1/8 oldal

Nem lesz összefogás Salvini ellen

Az Öt Csillag Mozgalom olasz kormánypárt nem kíván szövetségre lépni az ellenzéki Demokrata Párttal az esetleges előre hozott választások elodázása érdekében – közölte Luigi Di Maio, a párt vezetője.

Migránsmentőket támogat Gere

A 69 éves sztár kéretlen politizálását Matteo Salvini sem hagyta szó nélkül: mint írta, biztos benne, hogy a nagylelkű milliomos képes elszállásolni villáiban az összes migránst.

Orbán, Salvini, Trump – a siker titka

A politikacsináló ellenzéki sajtó azonnal nyüszíteni kezd, ha leírjuk, ettől még tény: Orbán Viktor ma Európa, a világ egyik meghatározó politikusa.

A migráció átrajzolhatja az olasz erőviszonyokat

Bizalmatlansági indítványt nyújtott be Giuseppe Conte miniszterelnök ellen az Olaszországot de facto irányító Matteo Salvini belügyminiszter bevándorlásellenes pártja.

Dupla vagy semmi

Matteo Salvini, a bevándorlásellenes európai jobboldal vezéralakja épp az uborkaszezont találta a legalkalmasabbnak arra, hogy robbantson, és felmondja a kormánykoalíciót az Öt Csillaggal.
80 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.