Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: segítség

43 cikk 1/5 oldal

Magyarország mérnököket, statikusokat küld Albániába

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta: a magyar szakemberek megrongálódott épületek, közművek és utak felmérését végzik majd a földrengés sújtotta országban.

Jelentős támogatásokat kapnak a családok

Egy keresztény szemléletű kormány számára mindig van egy belső vezérfonal, de igen fontos, ha kívülről is érkezik inspiráció – mondta Novák Katalin.

Mexikó minden segítséget felajánlott a megválasztott argentin elnöknek

A mexikói kormány minden szükséges segítséget felajánlott Argentína nem könnyű gazdasági helyzetének megoldásához – közölte Alberto Fernández, Argentína múlt héten megválasztott új elnöke hétfőn, miután tárgyalásokat folytatott mexikói vendéglátójával, Andrés Manuel López Obradorral.

Tengerentúli segítség a magyar orvosoknak

Horváth Ildikó államtitkár komoly érdeklődést tapasztalt a magyarországi egészségügy iránt, és sok amerikai magyar kollégával érdemleges szakmai eszmecserét is folytatott.

Áder János: Van-e felső határa a befogadásnak?

Időnként beszélnek arról, hogy a tönkrement országok megsegítésére, újjáépítésére új Marshall-tervet kell elindítani. Miért nem teszünk ennek érdekében többet? – kérdezte a köztársasági elnök.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …