Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: stadion

16 cikk 1/2 oldal

Baranyi lelkesen mutatta be a stadion helyszínét

Mivel nem én állítom össze a Fővárosi Közgyűlés napirendjét, személyesen Karácsony Gergelyt kellene megkérdezni az ígéreteiről – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Ferencváros polgármestere.

Puhul Karácsony álláspontja

A Magyar Atlétikai Szövetség és a főpolgármester is konstruktívnak értékelte a hétfői megbeszélést, amit a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság kapcsán folytattak a felek.

Többszöri nekifutásra, de végül jó terv született

Noha már a múlt század utolsó évtizedeiben nyilvánvalóvá vált, hogy menthetetlen, mégis hosszú időn keresztül csak terv és ígéret maradt az ország legrégebbi és leg­ismertebb stadionjának felújítása.

Forgalomkorlátozás lesz ma a Puskás stadion környékén

Forgalomkorlátozásra kell számítani ma Budapesten, a Puskás Aréna környékén. A stadion megnyitójára, a Magyarország-Uruguay mérkőzésre mintegy hetvenezer szurkolót várnak. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a metró és az 1-es villamos igénybevételét javasolja.

Kákán a csomót

A parkolóhely-mizéria leghangosabbjai éppen azok a zöld „klímaaktivista” ellenzékiek, akik „civilben” éjjel-nappal az autómentes nagyvárosért háborognak.

Bezzegváros

Budapest kincs. Hatalmas munka és hatalmas felelősség ezt a várost igazgatni, ahol ma már nem szabad megelégedni a gazos telkekkel.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …