A gyerekek megérkeztek a zárt kapus szerb–magyar Eb-selejtezőre + fotó

A Szerbia–Magyarország labdarúgó Eb-selejtező mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik a belgrádi Rajko Mitics-stadionban. A házigazda szerbek éltek a szabályok adta lehetőséggel, és elkezdték benépesíteni a lelátót.

2023. 09. 07. 19:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szerbia–Magyarország labdarúgó Eb-selejtező mérkőzésre nem engednek be nézőket, az UEFA büntetése miatt zárt kapuk mögött játsszák a találkozót. A 14 éven aluli gyermekek korlátozott számban jelen lehetnek a stadionban, és a szerencsés fiatalok jelentős része már elfoglalta a helyét a stadion hosszanti lelátóján, a Gazprom felirattal díszített szektorban, és hangos dudálással, a 2010-es dél-afrikai vb-n megismert vuvuzelát használják önnön szórakoztatásukra.

A Szerbia–Magyarország mérkőzés 20.45-kor kezdődik.

A csoport állása: 1. Magyarország 7 pont/3 mérkőzés (5-0), 2. Szerbia 7/3 (5-1), 3. Montenegró 4/3, 4. Bulgária 2/4, 5. Litvánia 1/3.

Borítókép: A gyerekek jól érzik magukat a stadionban (Fotó: Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.