Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 7., kedd, Apollónia napja
HÍR TV – Sajtóklub:Ez az őrület újra fel fog böffenni a világban

Címke: szakszervezetek

33 cikk 1/4 oldal

Prioritás a Mátrai Erőmű dolgozóinak megtartása

A munkavállalókat érintő kérdések között szó esett arról, hogyan lehet elősegíteni az igazságos és méltányos átmenet megteremtését, különös tekintettel a foglalkoztatáspolitikai vonatkozásokra.

Látszatfórumot alakítanak Karácsonyék

Továbbra sem kaptak tájékoztatást a munkaadói és a munkavállalói érdekképviseletek arról, pontosan mi lesz a feladata a február 11-én megalakuló Fővárosi Érdekegyeztető Tanácsnak.

Egyeztetés jön a bérekről a Volánnál

A Volán már jövő héten tárgyalóasztalhoz ülhet a képviseletekkel, az elvándorlás megfékezésére jelentős, 15 százalékos béremelést tartanak szükségesnek

A nagy francia idegjáték

Franciaországban óriási hagyománya van a sztrájkolásnak, és a legnagyobb szakszervezeti tömörülések a fő társadalomszervező erők közé tartoznak.

Nem csitul a francia tüntetéshullám

A szombati tiltakozó akció egybeesett a sárga mellényesek szokásos szombati tüntetésével, amelyet immáron 59. alkalommal tartanak a francia fővárosban.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …