Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: Szalay Ferenc

9 cikk 1/1 oldal

Átadták a felújított sportcsarnokot Szolnokon

Szalay Ferenc, a város kormánypárti polgármestere az átadón hangsúlyozta: az előző években jelentős fejlődés történt a fiatalok sportja, az utánpótlás-nevelés területén.

Vonzó, fejlődő város vált Szolnokból

Az ipari fejlődés mellett az egyre színesebb kulturális élet teszi vonzóvá Szolnokot a helyiek számára – hangsúlyozta Magyar Nemzetnek Szalay Ferenc, a Tisza-parti város polgármestere.

Tovább erősödik Szolnok gazdasága

Jelentős a város vagyongyarapodása, míg 2006-ban 70 milliárd forint volt a város vagyona, ma már 110 milliárd forint – közölte Szalay Ferenc (Fidesz-KDNP) Szolnok polgármestere.

Újra indul Szolnok Fidesz-KDNP-s polgármestere

Varga Mihály pénzügyminiszter hangsúlyozta: Szolnok jó példa arra, hogyan lehet egy megyei jogú városnak részt vennie a kormányzat által 2010-ben kitűzött országépítő munkában.

Hatcsoportos óvoda épül Szolnokon

Szolnok családbarát városként kiemelten kezeli oktatási-nevelési intézményeinek folyamatos fejlesztését, felújítását – közölte Szalay Ferenc a Tisza-parti megyeszékhely polgármestere.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …