Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 25., hétfő, Orbán napja
HÍR TV – Bayer show:Szegregációs biznisz, börtönbiznisz

Címke: székely lászló

6 cikk 1/1 oldal

Bírósági vezetők álltak ki Handó Tünde mellett

Az Alkotmánybíróság előtt van egy beadvány, amelynek alapján eldönthető lehet az Országos Bírósági Hivatal és az Országos Bírói Tanács között egy éve húzódó jogértelmezési vita.

Problémás a beteg gyerekek oktatása

A budapesti gyermekkórházakban, gyermekosztályokon mintegy 25 kórházpedagógus látja el ezt a feladatot a Fővárosi Iskolaszanatórium Általános Iskola és Gimnázium alkalmazásában.

Alkotmánybírósági döntést kér az ombudsman

Alkotmánybírósághoz fordult az Alapvető Jogok Biztosa az Országos Bírói Tanács (OBT) működésének törvényességével kapcsolatban – közölte az Országos Bírósági Hivatal.

Új ágyak érkeznek a Heim Pál kórházba is

Rendeződni látszik a szülők elhelyezése a gyermekük mellett a kórházban, ami körül hetek óta folyik a vita. Több, szülőkből álló civil csoport ágyakat adományozott az intézményeknek, ahol pedig azok például betegbiztonsági szempontból nem feleltek meg, oda hamarosan az Állami Egészségügyi Ellátó Központ visz fekvőhelyeket.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …