Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 14., csütörtök, Aliz napja

Címke: szíria

231 cikk 1/24 oldal

Farhud: Kérem, ne fejezzenek le!

Levetítették azt a videót is, amelyen látható, hogy a halálosztag egyik tagja levágja egy ember fejét, s lobogtatja, miközben Allah nevében üvöltözik. Ez a személy a vád szerint Farhud.

Aznap meghaltál számomra

Eltelt több mint tíz év. Csak egyszer beszéltünk telefonon, de kiderült, hogy nem tudjuk elfelejteni egymást. Azután megtaláltuk egymást a Facebookon. Azóta a képernyőn nézzük, merre tart a másik élete.

Hazaszállítási ügy: Fellebbez a holland állam

A bírósági ítélet értelmében Hollandiának segítenie kellene az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez csatlakozott állampolgárok gyerekeinek hazaszállítását Szíriából.

Hollandiának nem kell visszafogadnia a dzsihadista anyákat

Titkosszolgálati információk szerint a szíriai kurd erők által ellenőrzött térségben ötvenöt holland származású vagy kötődésű dzsihadistáról, valamint legalább kilencven gyerekről tudni.

Mark Milley: Mintegy 600 amerikai katona marad Szíriában

Mintegy 500-600 amerikai katona marad Szíriában, hogy harcoljon az Iszlám Állam terrorszervezet ellen – jelentette ki Mark Milley tábornok, az amerikai vezérkari főnökök egyesített bizottságának vezetője vasárnap az ABC televízióban.

Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál Szíriában

Nyolc ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek, amikor autóba rejtett pokolgép robbant az északkelet-szíriai Salik Atik faluban, a török határ mellett fekvő Tell-Abjad várostól délre – közölte vasárnap a török védelmi minisztérium.

Bevezetés a diplomáciába

Ha a világ felhőtlen, háborítatlan és tökéletes hely volna, nem lenne szükség diplomatákra, legfeljebb társalkodónőkre, síoktatókra és fitneszedzőkre. De nem az.
231 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …