Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: szíria

321 cikk 1/33 oldal

Ebben egyetért az amerikai és török elnök

Donald Trump amerikai elnök és Recep Tayyip Erdogan török államfő kedden telefonon egyeztetett egymással, és mindketten tűzszünetre szólítottak fel Szíriában és Líbiában – jelentette be a Fehér Ház.

Járvány a háború idején

Damaszkusz hivatalosan is elismerte, hogy Szíriában is felbukkant a koronavírus, de a valódi számok a közölteknél sokkal magasabbak lehetnek.

A Közel-Keleten több mint 31 ezren fertőződtek meg a vírussal

Iránban meghaladja kétezret a koronavírus halálos áldozatainak a száma, Líbiában is regisztrálták szerdán az új típusú koronavírus első fertőzöttjét, Egyiptomban egynapos karantént léptettek életbe, Szíriában éjszakai kijárási tilalom veszi kezdetét, Pakisztánban a nemzetközi repülőjáratok után a belföldieket is leállítják, a Gázát ellenőrzése alatt tartó radikális Hamász pedig két hétre bezáratta az összes mecsetet a betegség megfékezése érdekében.

Migráció lovas kocsin

A mostani válság egyik tanulsága, hogy Euró­pa öt év alatt sem tudta megteremteni saját biztonságát, és a pénzért megvásárolt időt nem tudta kihasználni.

Erdoğan magához láncolná az EU-t

Még a március 26-ra tervezett uniós állam- és kormányfői csúcstalálkozó előtt szeretné a török kormány új tartalommal megtölteni a 2016-os migrációs megállapodást.
321 cikk 1/33 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …