Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: szíria

2432 cikk 1/244 oldal

Fokozódik a bevándorlás

Elutasította a görög kormányfő Erdogan fenyegetését, mely szerint Ankara megnyitná a határokat a szíriai menekültek előtt Európa felé, ha nem kap pénzügyi segítséget az Európai Uniótól.

Harcosok szandálban

A pár tízezer ellenálló már tucatnyi ballisztikus rakétát képes kilőni szaúdi célpontokra. Aligha kézműves technológiával készítették a rakétáikat, iráni gyártmányúak.

Migránsokkal fenyegetőzik a török elnök

Adjanak nekünk támogatást, és akkor 30 km-es mélységben nekilátunk házakat építeni, így emberi körülményeket tudunk biztosítani Szíriában. Vagy ez lesz, vagy megnyitjuk a kapukat – mondta Erdogan.

Erdogan megszabadulna a migránsoktól, meg is mondta hogyan

Vagy megkapjuk a támogatást, vagy bocsánat, de nem tudjuk egyedül viselni ezt a terhet. Nem kaptunk segítséget a nemzetközi közösségtől, különösen az Európai Uniótól – mondta a török elnök.
2432 cikk 1/244 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.