Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 10., kedd, Judit napja

Címke: templom

16 cikk 1/2 oldal

Szerb falu a Csepel-szigeten

Érdemes kihasználni a hétvégére jósolt jó időt, és akár csak egy fél napra is kiruccanni, erre pedig kiváló úti cél lehet a Csepel-sziget déli részén található Lórév falucska.

Útban volt a templom

A Regnum Marianum a terrortól megszabadult nemzet háláját hirdette, lerombolása a proletárdiktatúra igazi arcát. A magasba nyúló kereszt erre a mozgalmas, fájdalmas múltra emlékeztet.

Új templomot szenteltek a Zala megyei Csapiban

Soltész Miklós méltatta azt az erőfeszítést, hogy összefogással, az egyház, az önkormányzat, a hívők és a községbeliek kormányzati segítséggel templomot építettek.

Új templomot kapott Derekegyház

Vasárnap szentelik föl az 1600 lakosú Csongrád megyei település, Derekegyház új római katolikus templomát, az ünnepi szentmisét Kiss-Rigó László megyés püspök celebrálja – tájékoztatta a Szeged-Csanádi Egyházmegye az MTI-t.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …