Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: Tesco

36 cikk 1/4 oldal

Rövidíti nyitva tartását a Tesco

A vásárlók és a bolti munkavállalók érdekében hozott friss döntés szerint az új működési rendről az áruházak bejáratánál és a cég weboldalán tájékoztat az áruházlánc.

Jutalmakat osztanak a láncok

Rendkívüli jutalommal köszöni meg a legnagyobb kiskereskedelmi munkaadó a magyar alkalmazottainak, hogy az elmúlt hetekben fáradhatatlanul részt vettek az élelmiszerellátásban.

A digitális óriáscégek sem kerülhetik el az adófizetést

Nemcsak kereteket szabhat az állam a digitális világcégek tevékenységének, de rászoríthatók arra is, hogy részt vegyenek az adózásban. Ellenkező esetben akár vaskos bírsággal is meg lehet büntetni őket.

Pert nyerhet a magyar állam a Tesco ellen

Ez azt jelenti, hogy minden korábbi támadás ellenére az Orbán-kormány mindvégig jogszerűen és megalapozottan alkalmazta a különadókat.

Kivonul a legnagyobb brit áruházlánc Kínából

A hipermarket tavaly kivonult Japánból és az Egyesült Államokból, eladta dél-koreai cégét is, és most felülvizsgálja, hogy érdemes-e fenntartani üzleteit Thaiföldön és Malajziában.

Negyedmilliárd forintot gyűjtöttek az ökumenikusok

Csaknem hétszázezren csatlakoztak 2019 év végén az Ökumenikus Segélyszervezet Szeretet.éhség. elnevezésű adventi gyűjtéséhez, az adományozók több mint 236 millió forintot adtak össze.

Márciusban döntenek a különadóról

Március 3-án dönt az Európai Bíróság abban a perben, amelyet a Tesco áruházlánc itthon indított a magyar állam ellen, a tét nagyjából 35 milliárd, akkoriban befizetett adóforint.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …