Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 16., kedd, Valter napja

Címke: Trócsányi László

304 cikk 1/31 oldal

Varga Judit: Elutasítjuk a kettős mércét

Az államtitkár kijelentette: fontos a kettős mérce kizárása és a tisztességes eljárás, amikor a finn EU-elnökség a Magyarországgal szembeni hetes cikk szerinti eljárás lépéseiről dönt.

Küzdeni kell a kettős mérce ellen

Öt év után távozik az Igazságügyi Minisztérium éléről Trócsányi László. A leendő EP képviselő a Magyar Nemzetnek elmondta: sikerként élte meg többek között az új eljárásjogi törvények megalkotását és bevezetését.

Varga Judit lesz az igazságügyi miniszter

A Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárát jelöli igazságügyi miniszternek Orbán Viktor, miután Trócsányi László elfoglalja képviselői helyét az Európai Parlamentben.

Jogászok előtt búcsúzott el a miniszter

A 42. jogászvándorgyűlés megnyitóján, a lillafüredi Palota Szállóban mondta el miniszterként utolsó beszédét Trócsányi László, aki a Fidesz európai parlamenti képviselőjelöltjeinek listáját vezeti.
304 cikk 1/31 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.