Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 26., szerda, Edina napja

Címke: Trócsányi László

103 cikk 1/11 oldal

Beultráztak az Európai Parlamentben

Egy kis idejük volt még, hogy Várhelyit szívatgassák, de sok nem. Kezdettől fogva tudni lehetett azt is, hogy Magyarország az EU tagja, nem lehet a végtelenségig visszautasítani Orbán Viktor jelöltjeit.

Macronnak is új biztost kell jelölnie

Hiába égtek napokig a vonalak Berlin, Párizs és Brüsszel között, csütörtökön Emmanuel Macron francia elnök favoritja, Sylvie Goulard is búcsúzott a biztosjelöltségtől.

Közeleg a nap, amikor az Európai Parlamentnek meg kell szavaznia a biztosjelölteket

Közeleg az Európai Parlament október 23-i plenáris ülése, amikor a képviselőknek meg kell szavazniuk a Leyen-bizottság biztosjelöltjeit. Viszont több tárcának sincsen még olyan aspiránsa, aki átment volna a meghallgatáson. Köztük van a magyar jelölt is, egyelőre nem tudni, hogy a Trócsányi László helyére jelölt Várhelyi Olivért megszavazzák-e. Közben az európai politikai porondon olyan hatalmas témák állnak sorba, mint az uniós költségvetés, a migráció, az amerikai büntetővámok, illetve a brit kilépés, amely október harmincegyedikével esedékes.
103 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …