Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: ügyfélazonosítás

7 cikk 1/1 oldal

Szeptember 14-től szigorúbb ügyfélazonosítás kell az online vásárláshoz

Szeptember 14-én Magyarországon is életbe lép a pénzügyi szolgáltatók szigorúbb ügyfélazonosításra vonatkozó szabályozása, a Barion az online fizetési szolgáltatók közül Magyarországon elsőként és egyelőre egyedüliként kapta meg két nagy nemzetközi kártyatársaságtól, a Visától és Mastercardtól a megfelelőségi tanúsítványt – közölte a társaság az MTI-vel kedden.

Lejár az adategyeztetés ideje

Már csak néhány munkanapja maradt azoknak, akik eddig nem frissítették adataikat pénzpiaci szolgáltatóiknál, és így azt kockáztatják, hogy hó végére nem férhetnek hozzá számláikhoz.

Több millió számlát zárolhatnak

Hogy az adategyeztetés során mi a teendő, többeknek még ma sem egyértelmű, és a tisztánlátást a banki kommunikáció sem feltétlenül segíti.

Útvesztő a banki bürokráciában

A pénzmosás elleni előírások nyomán június végéig szinte minden banki ügyfélnek ismételten azonosítania kell magát. Sokaknak csak a hagyományos, személyes ügyintézés lesz a járható út.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …