Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 24., szerda, György napja

Címke: v4

392 cikk 1/40 oldal

Milos Zeman: A terroristákkal nem szabad tárgyalni

Ha a tálibok újra megszerzik az ellenőrzést Afganisztán felett, biztosra lehet venni, hogy az ország megint a nemzetközi terrorizmus támaszpontjává válik – mondta a cseh államfő.

Németh Zsolt: Sikertörténet a visegrádi együttműködés

Az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke felhívta a figyelmet, hogy a V4 országait nem az Európai Unió elleni összeesküvés vagy a migrációs politika tartja össze, hanem az unió egységének megtartása.

Nagyobb szerepet kap a NATO a mai Európában

A magyar kormányfő úgy vélte, a visegrádi országok gazdasági ereje lehetőséget ad arra, hogy meghaladják a NATO-tagsággal járó vállalásaikat.

Szilánkok

A szépséges imázs lassan szilánkokra töredezik, kivillan a kékes-csillagos közös érdek mögül a nagy és gazdag és becsületes országok nagyon is határozott önérdeke.

Izraelbe utazik Orbán Viktor

Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia és Izrael vezetőinek megbeszélését a jeruzsálemi King David szállodában tartják, ahol a tárgyalások után közös sajtótájékoztatót is terveznek.

Merkel hatalmas léptekkel közelít a visegrádiak felé

A nézeteltérések helyett a közös célokra és kihívásokra, az együttműködésre helyezték csütörtökön a hangsúlyt a visegrádi országok és Németország kormányfői a Pozsonyban tartott csúcstalálkozójukon.
392 cikk 1/40 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.