Szijjártó Péter: Kár lenne veszni hagyni az eddigi eredményeket

Sok olyan döntés áll az Európai Unió előtt, amelyek alapvetően befolyásolják nemcsak az európai jövőt, hanem konkrétan a közép-európai országok életét is, írta közösségi oldalán a külgazdasági és külügyminiszter.

2024. 02. 27. 14:11
SZIJJÁRTÓ Péter
A Nestlé Hungária újabb, 55 milliárd forint értékű beruházást hajt végre büki gyárában Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összegyűltek a V4-csúcsra a visegrádi miniszterelnökök Prágában. Erről számolt be közösségi oldalán Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter azt írta: „Sok olyan döntés áll az Európai Unió előtt, amelyek alapvetően befolyásolják nemcsak az európai jövőt, hanem konkrétan a közép-európai országok életét is. Jó lenne fenntartani az együttműködést ezekben az ügyekben is. 

Mi a magunk részéről készen állunk erre, kár lenne veszni hagyni az eddigi eredményeket: nincsenek illegális migránsok az országainkban, használjuk az olcsó és biztonságos nukleáris energiát, megvédjük a gazdáinkat és az alacsony adókulcsokat.

Borítókép: Szijjártó Péter (Fotó: Máthé Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.