Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 16., hétfő, Etelka, Aletta napja

Címke: vásárlás

53 cikk 1/6 oldal

A jövő héttől tömeg lesz a boltokban

A soron következő ezüstvasárnapon, illetve már szombaton is a tavalyinál és az előző hetinél is élénkebb látogatottságra, mennyiségben jóval több eladott árucikkre és nagyobb bevételekre számítanak a boltok.

Csak biztonságos játék kerülhet a karácsonyfa alá

Miközben a család kisebb tagjainak szereznének örömet, sokan nem veszik számításba, hogy a felkapott vagy olcsón kínált, ám nem megfelelő játékok akár a sérülésveszély kockázatát is magukban hordozzák.

Lesznek eljárások a black friday után

Már indult fogyasztóvédelmi eljárás a novemberi ellenőrzések alapján, a webáruházak megtévesztő hirdetései miatt, emellett az árképzésnél is előfordultak hiá­nyosságok.

Besétálunk a marketingcsapdába?

A magyar áruházak többsége nem ad egy nap alatt harminc-negyven százalékos kedvezményt a vásárlóknak bizonyos termékekre.

Zavartalan volt az előzetes Black Friday

Lezajlott a hivatalosan november 29-ére meghirdetett Black Friday akciós kampány „főpróbája” több hazai internetes kereskedőnél az elmúlt napokban.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …