Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: vásárlás

63 cikk 1/7 oldal

A boltokban hasznosult a béremelés

Ahogy azt a piac egész évben mutatta, tavaly rendkívüli időszakot produkált a magyarországi kiskereskedelem, a reálbérek nagyarányú erősödése a lakossági vásárlásokban éreztette leginkább a hatását.

Erős lesz az év végi GDP

Az év végi ünnepek előtti hónap volt a második legerősebb az év során, novemberben ugyanis már erősen felfutottak a lakossági vásárlások.

Egészen zárásig tart a bolti roham

Minden bizonnyal kedd délutánig kitart a roham az áruházakban és a termelői piacokon, a családok java most vásárolja meg a friss alapanyagokat az óévbúcsúztató programokra.

Kevesebb idő jutott az idén az ünnepi beszerzésekre

Meglepő módon kisebb összeget költenek idén a karácsonyi ajándékokra az amerikai polgárok, a magyarok viszont növelték ünnepi kiadásaikat az előző évhez képest – állapította meg a Deloitte.

Többen már hetekkel ezelőtt vettek ajándékot

Egyre többen ismerték fel, hogy a minket körülvevő tárgyak nem feltétlenül boldogítanak hosszú távon, míg a közös emlékek velünk maradnak, és erősítik emberi kapcsolatainkat.

Megint többet költünk a karácsonyra

Az ajándékokra fordítandó összeg emelkedése és a korábbi hiteligény csökkenése egyértelműen a javuló gazdasági környezetnek és az emelkedő béreknek tulajdonítható.

Pirító

Hízik az áruházak kasszája

A várakozások szerint valamennyi meghatározó piaci szereplőnél garantált a nagyobb bevétel a tavalyi, szintén erős forgalomhoz képest, köszönhetően a lakossági fogyasztás egész évben megbízható növekedésének.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …