Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 3., szerda, Klotild napja
HÍR TV – Keménymag:Nácizni egyet volt ideje Karácsonynak

Címke: Versenyképességi program

10 cikk 1/1 oldal

Bővíthető a családi adókedvezmény

Noha magának a családvédelmi akciótervnek is vannak még olyan elemei, melyek hatályba sem léptek, a kormány további intézkedéseket tervez a családok támogatására.

Rugalmasabb tantervet vár az MNB

Annak érdekében, hogy csökkenjen a lemorzsolódó és a pályaelhagyó diákok száma, biztosítani kell az egyes képzési formák közötti átjárhatóságot az oktatási rendszerben.

Járható út lehet az illetékemelés

A jegybank nemrég ismertetett programjában felvetette, hogy hozzá kellene nyúlni az illetékszabályozáshoz, mert ez visszafoghatná a budapesti áremelkedést.

Variációk otthonteremtésre

A kétgyermekeseknek a jelenleginél jóval nagyobb összegű vissza nem térítendő támogatást adna a jegybank a családi otthonteremtési kedvezménnyel.

Indulótőkét kapnának a hazatérők

A jegybank versenyképességi programjában a gyed, az anyasági támogatás és a családi adókedvezmény összegének emelésére is javaslatot tesz.

Tervezik a magyar vidék autósztráda-nagykörútját

A kormány minap nyilvánosságra hozott versenyképességi programja azzal számol, hogy az út Pécset is érinti majd. Ezzel létrejöhet egy, az országhatárokkal párhuzamos vidéki gyorsforgalmi gyűrű.

Átrendeződhet a lakáshitelpiac

Piaci szakértők szerint számos kedvező változást hozhat a lakáshitelezésben a Magyar Nemzeti Bank 330 pontos versenyképességi programjában szereplő több intézkedés.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …