Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 8., szerda, Dénes napja
HÍR TV - Keménymag:Jogállamiság vagy diktatúra?

Címke: veszprém

80 cikk 1/8 oldal

Rijeka és Galway programjai fiókban maradnak?

Minden kulturális fesztivált, de az Európa kulturális fővárosa címet viselő két tengerparti város, Rijeka (korábban Fiume) és Galway programsorozatát sújtja a leginkább a járvány.

Rajtunk lesz majd a világ szeme

A veszprémiek teljes mértékben magukénak érzik a sikert, ugyanakkor a 2023-as Európa kulturális fővárosa projekt elnyerése óriá­si elvárásokkal is jár – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Navracsics Tibor, a projekt kormánybiztosa.

Csak a Győrnek lesz izgalmas az utolsó kör

A hétvégén zárul a csoportkör a Bajnokok Ligájában, de már csak két – a magyar csapatokat – érintő nyitott kérdésre kaphatunk választ.

Sterbik hozta a győzelmet a Veszprémnek

A magyar bajnok hihetetlenül izgalmas mérkőzésen, főleg Sterbik Árpád szenzációs bravúrjainak köszönhetően 24-23-ra győzött a tavalyelőtti győztes Montpellier ellen a Bajnokok Ligájában.

A kapusok hozták a pontokat

Nagyüzem zajlott szombaton a Bajnokok Ligájában, a férfiaknál a Veszprém meglepően biztosan nyert Portóban, a Szeged viszont itthon a sírból hozott vissza egy pontot az Aalborg ellen.

Cupara és Mikler is megbabonázta az ellenfeleket

Egy győzelem és egy döntetlen volt a magyar férfi kézilabda-csapatok mérlege szombaton a Bajnokok Ligájában, és a Veszprém, valamint a Szeged is rengeteget köszönhet a kapusának.
80 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …