Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: vihar

83 cikk 1/9 oldal

Hamburgban vasúti kocsikban aludtak az emberek a vihar miatt

A vihar miatt történt késések és járatkimaradások miatt a Deutsche Bahn (DB) német állami vasúttársaság mintegy kétszáz embernek engedélyezte, hogy a vasúti kocsikban aludjon a hannoveri főpályaudvaron keddről szerdára virradóra.

Erős hurrikán közelít a Bermuda-szigetekhez

Erős, 3-as fokozatú hurrikán közeledik a Bermuda-szigetekhez, amelyeket helyi idő szerint szerda este érinthet – közölte szerdán az amerikai hurrikánkutató központ.

Nem maradnak el a szegedi előadások

Már most vasárnap megtartják a Szegedi Szimfonikus Zenekar jubileumi koncertjét, akárcsak a jövő héten telt házzal futó, Valahol Európában-előadásokat.

Az összes hibát kijavították az NKM áramhálózatán

Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai 48 órányi munkával szerdára mind a csaknem kilencszáz hibát kijavították, amelyet a Szegedet és környékét letaroló, 112 kilométer/óra sebességgel tomboló orkán okozott hétfőn – tájékoztatta az energetikai cég csütörtökön az MTI-t.
83 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …