Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: vírus

44 cikk 1/5 oldal

Pártsemleges vírus

Az ellenzéki politikusok önmagukat sem képesek megfékezni.

Hetvenháromezerrel nőtt a regisztrált fertőzöttek száma a világban

Az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma hétfő reggelre 73 ezerrel, 1 275 542-re nőtt a világban. A Covid-19 betegségben 69 498-an vesztették életüket, az utóbbi egy napban 4727-en, a gyógyultak száma 262 985, ami 16 ezerrel több, mint egy nappal korábban – olvasható a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem összesítésében. A fertőzés 183 országban van jelen.

Zsebbe nyúlnak az áruházláncok

Teljesítik jogszabályi kötelezettségüket a kereskedő cégek – mondta a kereskedelmi szövetség főtitkára.

Biztosítási tévhitek a koronavírussal kapcsolatban

A kockázati élet-, baleset-, és egészségbiztosítások ugyan nem térítenek a vírussal összefüggésben, ám minden más típusú baj, ahogy korábban, ebben az időszakban is bekövetkezhet.

Egy hét

Ennyit tudott elérni a parlamenti ellenzék, hogy késleltesse a hatékony küzdelmet. Ránéztek a népszerűségi mutatókra, és azt látták nem muzsikálnak valami fényesen, ki kell találni valamit.

Négylábú gyógyír a magány ellen

A vizsgáltok szerint a COVID-19 vírus humán jellegű, ezért nem veszélyes az állatokra, ezért az emberről emberre terjedő járványnak nem lehet hordozója egyetlen kutya sem.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …