Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: visegrádi 4-ek

148 cikk 1/15 oldal

Horváth Ildikó: A V4-országok sokat tanulnak egymástól

A népegészségügyi kihívások is hasonlóak a többi EU-tagországéhoz: a krónikus megbetegedések, a szív- és érrendszeri betegségek, illetve a daganatos betegségek jelentik a legfőbb halálokot.

Növeli a NATO a kiadásokat

– Védelmezünk országokat, amelyek eddig hasznot húztak az Egyesült Államokból. Az USA aránytalanul sokat fizet, mi csak tisztességességet akarunk – fogalmazott Donald Trump.

A V4-lakosok több mint 70 százaléka előnyösnek tartja a NATO-tagságot

A visegrádi négyek (V4) szavazókorú lakosainak átlagosan 71 százaléka, Magyarországon a választópolgárok kétharmada előnyösnek tartja országa NATO-tagságát – derül ki a Nézőpont Intézet által 12 közép-európai országban, illetve régióban készített közvélemény-kutatásból, amelynek eredményét szerdán juttatták el az MTI-hez.

Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminal V4-partnerekkel

A Design Terminal idén is elindítja az innovatív vállalkozások képzését, üzleti kapcsolataik bővítését, globális piacra lépésüket segítő V4 Startup Force ösztöndíjprogramot a cseh UP21, a lengyel MIT Enterprise Forum CEE és a szlovák CAMPUS partnerekkel a Visegrádi Alap támogatásával – közölte a Design Terminal hétfőn az MTI-vel.

Románia közeledne a visegrádiakhoz

A vitás kérdésekben az Európai Bizottság és az érintett tagország közötti párbeszédet tartja a leghatékonyabb eljárásnak Calin Popescu Tariceanu, a román szenátus elnöke.
148 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.