Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: visegrádi 4-ek

161 cikk 1/17 oldal

Erősödnek a V4-ek

Magyarország „halmozza a csodákat”, letért a balliberális kormányok által kijelölt, olcsó bérekre építő pályáról és a versenyképesség, a hozzáadott érték növelésére koncentrál – fogalmazott Boros Imre.

Elemző: Ursula von der Leyen mindenkinek kedvezni akar

Az uniós biztosi pozíciók elosztásából az látszik, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke igyekszik mindenkinek kedvezni – vélte Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Visegrádi kiállás a Nyugat-Balkánért

Elsősorban biztonsági kérdés a nyugat-balkáni régió uniós tagfelvétele – erről beszéltek tegnap a visegrádi négyek vezetői Prágában.

Nekünk is megadják a kellő tiszteletet

Rogán Antal szerint a bizottság elnökének olyan embernek kell lennie, aki nem az európai nemzetek ellen harcol, hanem hidakat ver a különböző nézetek, nemzetek közé.
161 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.