Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 30., péntek, Alfonz napja
HÍR TV – Heti terror:Megváltozik a franciák hozzáállása az iszlámhoz

Címke: Visk

9 cikk 1/1 oldal

Kiszakított harisnya

A határon túli magyar vonatkozású műemlékek programjának lebonyolítójaként ugyanazon a terepen mozog, mint korábban néptáncgyűjtőként.

Bevakolt történelem

Művészettörténeti szenzációként emlegetik a viski református templomban feltárt középkori falfestményeket, amelyek — kiállva az idő próbáját — a hatalmas kőtemplom mintegy kétharmadában fennmaradtak.

Középkori falfestményeket tártak fel a kárpátaljai Visken

A 15. század elején készült, Krisztus életének fontos jeleneteit ábrázoló falfestményeket tártak fel magyar restaurátorok a közelmúltban a kárpátaljai Visk református templomában. A feltárás eredményeit szerdán ismertették a Teleki László Alapítvány budapesti központjában.

Mámor Kijevben

A nyelvtörvény elfogadása után a magyar szervezetek tiltakoznak, az újonnan megválasztott elnök a törvény felülvizsgálását ígéri, az ukrán külügyminiszter Magyarországot sértegeti, Brüsszel hallgat.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …