Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 27., hétfő, Angelika napja

Címke: vízimentők

10 cikk 1/1 oldal

Kevesebb volt idén a vízi baleset

Tavainkban, folyóinkban kevesebben vesztették életüket, mint két éve, ami többek között a Mentőöv programnak és az odafigyelésnek is köszönhető.

Hét embert mentettek meg a balatoni vízi rendőrök

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány balatonlellei csapata sem tétlenkedett az idei szezonban, csaknem háromszáz esetben riasztották a Napfény strandnál álló gyermekmentő orvosi kocsiját.

Új járművekre pályázó vízimentők

A két, teljesen egyforma, hétméteres, speciális vízi jármű megvételéhez nincs elegendő pénze a Vízimentők Balatoni Szakszolgálatának, így most a „közösség erejében bízva” gyűjtést indít.

Itt a vízimentő. Miben segíthetünk?

Kagylóvágás, darázscsípés, hőguta, fejsérülések és fulladás – a Balaton partján ilyen esetekkel találkoznak a leggyakrabban a vízimentők.

Készülnek a főszezonra a vízimentők

Június 15-én, a nyári iskolai szünet első napján, majd 29-én, a főszezon első napján teljes létszámmal állnak szolgálatba, előreláthatóan a múlt nyárinál jóval több fürdőhelyen.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …