Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 15., vasárnap, Valér napja

Címke: Vona Gábor

14 cikk 1/2 oldal

Vona Gábor kilépett a Jobbikból

Mint ismert Vona a 2018-as országgyűlési választások után mondott le a Jobbik pártelnöki tisztségéről, most pedig a pártból is távozott.

Búcsú a Jobbiktól

A mozgalom szárnyalása töretlen volt, egészen 2016-ig, amikor Vona Gábor pártelnökként egyik napról a másikra úgy döntött: elveszi pártja lelkét.

Radikális mélységek és magasságok

Csaknem egy emberöltőre tekint vissza a magyar nemzeti radikalizmus története, amely során két képviselőjének, 1998-ban a MIÉP-nek és 2010-ben a Jobbiknak is sikerült bejutnia az Országgyűlésbe.

Vona támogatókat vár a vloggerkedéséhez

Az oldalához csatlakozók között felesége, Vona Kriszta könyvét, bögréjét sorsolta ki, valamint belépőjegyet saját workshopjára, a fődíj pedig egy egész napos forgatási lehetőség volt az exelnökkel.

Néppárti álomból törpepárti valóság

Totális vereséggel ér fel a Jobbik egyetlen mandátuma, amit a vasárnapi európai parlamenti választáson szerzett. A személyi következmények azonban elmaradnak, a párt vezetői magyarázkodásba kezdtek.

Egy éve nem fizet a Jobbik a Magyar Postának

A párt a tavalyi országgyűlési választási kampányban, Vona Gábor elnöksége idején bízta meg a társaságot választási reklámkiadványainak országos kézbesítésével.

A Jobbik politizálása a népszerűségszerzésről szól

Az ECHO TV Keménymag című műsorában egyetértettek abban, hogy nem meglepő ami jelenleg a Jobbik háza táján történik. Jeszenszky Zsolt úgy fogalmazott: a Jobbik politizálása nem szól másról, mint népszerűségszerzésről. Velkovics Vilmos vendégei: Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista voltak.

Gyöngyösi: Vona elvárta a listázást

Vona Gábort tette felelőssé 2012-es, a zsidók listázását javasló felszólalásáért Gyöngyösi Márton, aki szerint ő nem is akart erről beszélni, azt a volt pártelnök erőltette.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …