Háromévnyi frissítést ígér a mobiljaira a koreai gyártó

Abszurd módon az LG mobilpiacról való kilépésével javulhat a támogatása.

Forrás: ORIGO.HU2021. 04. 08. 20:14
null
Abszurd módon az LG mobilpiacról való kilépésével javulhat a támogatása. Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Abszurd módon az LG mobilpiacról való kilépésével javulhat a támogatása. Ígéretének megfelelően a mobilpiacról való kilépését a héten bejelentett LG némileg tisztázta, hogy az újabb okostelefonjaival rendelkezők milyen szoftveres terméktámogatásban részesülnek a jövőben. A tájékoztatás szerint a 2019-es és újabb Velvet, Wing, G-Series és V-Series telefonjaival rendelkezők a készülékek kiadásától kezdve három éven át számíthatnak az újabb Android-főverziók megjelenésére, ami meglepő, hiszen a megszokott teljesítménye alapján ennyire sem volt érdemes számítani a cégtől – olvasható az Origo cikkében.

Abszurd módon az LG mobilpiacról való kilépésével javulhat a támogatása.
Fotó: PIXABAY

Elméleti síkon ez például a Velvet modell esetében azt jelentené, hogy a tavaly Android 10-zel piacra került készülék nem csak az Android 11-et kapja meg (ennek a frissítésnek a terjesztése nemrég megkezdődött), de az idei Android 12, továbbá a jövő évben várható Android 13 is megérkezhet rá.

A gyártó szerint emellett néhány 2020-as évjáratú Stilo és K-Series modell támogatását is folytatja, ezekre két éven át kívánja kiadni az újabb Android-főverziókat. Az LG nem taglalta, hogy a különféle mobilok tulajdonosai milyen időközönként számíthatnak az éppen aktuális Androidjukhoz biztonsági javításokat hozó, kisebb rendszerfrissítések érkezésére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.