A hash nemcsak gyorsan elkészíthető, de pénztárcabarát egytálétel is. A legtöbb alapanyag megtalálható a kamránkban, mint a krumpli, a hagyma vagy a fokhagyma. sőt, fűszerpaprika és kömény is biztosan van a szekrényben.
Ez egy kiadós, ropogós, finom fogás,
amely kiválóan alkalmas arra, hogy felhasználjuk a megmaradt zöldségeket a hűtőből. Így többé nem mennek kárba az alapanyagok, nem romlanak meg a hűtő hátsó felében felejtett zöldségek.
Szuper ízletes és tartalmas fogás, a hűtőben több napig is eláll.
Vegán hash
Hozzávalók:
- 3 krumpli
- 1 hagyma
- 1 pritamin paprika
- 1 cukkini
- 226 g gomba
- ½ teáskanál fokhagymapor
- ½ teáskanál kömény
- ½ teáskanál füstölt pirospaprika
- só és bors
- olaj
Elkészítés:
- Melegítsünk fel egy kis olajat egy serpenyőben.
- Pirítsuk meg rajta a kockára vágott burgonyát, hagyjuk pirulni körülbelül 10 percig.
- Adjuk hozzá a többi apróra vágott alapanyagot, majd fűszerezzük be az egészet.
- Hagyjuk összerottyanni, majd amikor a zöldségek megpuhultak, akkor jó.
Az eredeti cikket ITT olvashatja el.