Megállapodott a Knorr-Bremse és a Volán

Stratégiai megállapodást kötött a Knorr-Bremse és a Volán Egyesülés.

MNO
2014. 11. 14. 16:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Knorr-Bremse új kecskeméti gyárában Simon Gábor, a Volán Egyesülés, valamint Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója látta el kézjegyével a dokumentumot. A megállapodás kiterjed a kutatás-fejlesztési projektekre, a műszaki konzultációkra, illetve a tudástranszferre.

Így például a Knorr-Bremse a Volán Egyesülés tagvállalatai és azok munkatársai részére gyakorlatorientált műszaki tréningeket és továbbképzéseket is tart, továbbá segíti a pneumatikus fékrendszerek javítását és karbantartását.

A Volán Egyesülést 28 tagszervezet – szakmai és társadalmi érdekeik képviseletére – 1989-ben alapította. Az egyesülésnek jelenleg 67 tagszervezete van, amelyek két tagozatban – autóbusz-közlekedési, valamint árufuvarozási, szállítmányozási és szolgáltatási – végzik tevékenységüket.

A Knorr-Bremse a haszongépjárművek fék- és vezérlőrendszereinek vezető beszállítója, termékeivel ellátja a világ összes nagy gyártóját. A cég gyártó-, értékesítő és szervizbázisai közel 30 országban, több mint 90 telephelyen vannak jelen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.