Szingapúrban népszerűsítik a magyar élelmiszert

Huszonnyolc magyar élelmiszer-ipari cég termékeit mutatták be.

RZ
2014. 11. 21. 13:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvényen szerették volna megmutatni a szakma helyi képviselőinek, hogy a kiváló magyar élelmiszerekből mennyire ízletes és egészséges ételeket lehet készíteni – áll a közleményben. Annak a 28 magyar cégnek, amelynek árumintáit kiszállították a rendezvényre, meg kellett felelniük a különleges szállítási és tárolási kívánalmaknak, továbbá rendelkezniük kellett a szingapúri egészségügyi hatóság engedélyével is.

A közleményből kiderül az is, hogy a rendezvényt a Szingapúrban november 21. és 25. között zajló Asia Pacific Food Expo, az ázsiai térség legfontosabb élelmiszer-kiállításának apropóján szervezték. Az expón a két kereskedőház közösen vesz részt.

A Szingapúri Magyar Kereskedőháznak nem ez az első szektorspecifikus rendezvénye. Pár hónappal ezelőtt a MNKH-val és Magyarország Szingapúri Nagykövetségével közösen megszervezték az ExhibIT nevű rendezvényt, amelyen az IT szakma magyar képviselői vettek részt – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.