Szünetelő kazáncsere-pályázatok

Forráskimerülés miatt szünetel a kazáncsere-pályázatok benyújtása a közép-dunántúli régióban.

RZ
2014. 11. 30. 14:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram esetében a közép-dunántúli régióban a forrás kimerülése miatt 2014. november 30. napjával határozatlan időre felfüggeszti a pályázatok benyújtását – derül ki a tárca közleményéből.

Mint írják, a régióban megvalósítandó beruházásokra 2014. december 1-jén, 11 óráig lehet pályázatokat benyújtani. Az előzetesen meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatokat a pályázati útmutatóban rögzítettek szerint rangsorolják. A befogadható pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A közleményben az áll, hogy a fűtéskorszerűsítési pályázat következő régiós nyitása 2014. december 3-án várható, ekkortól a nyugat-dunántúli régió lakosai nyújthatják majd be pályázataikat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.