Vetőmagtól a felvágottig kiváló kommunikációs hálózattal (x)

A Bonafarm-csoport fontosnak tartja a folyamatos fejlődést.

2014. 12. 15. 7:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azért, hogy nap mint nap a jól megszokott, kiváló minőség juthasson a vásárlókhoz, az élelmiszer-ipari szakértelmen túl ICT technológiára is szükség van. A Bonafarm-csoport olyan magyar élelmiszer-termelőket fog össze a termeléstől a gyártásig, akik igazi hazai minőséget képviselnek. A közép-európai régió egyik meghatározó élelmiszer-termelő cégcsoportjának nevével vásárlásaink során nem találkozunk olyan gyakran, ám tej-, húsipari és borászati vállalkozásainak közkedvelt márkái naponta kerülnek a magyar lakosság asztalára.

„Cégcsoportunk olyan jelentős márkákat fog össze, amelyek kiemelt szereplői a magyar élelmiszeriparnak: Pick, Herz, Délhús, Ringa, Sole, Mizo, Chateau Teleki. Az évszázados hagyományok megőrzése mellett legalább ilyen fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, nemcsak üzleti okokból, de a vásárlók igényeinek egyre magasabb szintű kiszolgálása érdekében is. A már jól megszokott hazai ízeket – amelyek tej- és hústermékeinket, valamint borainkat fémjelzik – minden család ismeri, és így e termékek állandó helyet kapnak a bevásárlólistákon” – fogalmazott Bodnár Jenő, a Bonafarm-csoport IT-szolgáltatási vezetője.

A Bonafarm több mint 30 telephellyel rendelkezik az ország különböző pontjain, melyek összeköttetése az előállítási és a logisztikai folyamatok összehangolásához, optimalizálásához egyaránt szükséges. „Az Invitel technológiai szolgáltatásai hatékony és stabil megoldást nyújtanak számunkra, így hozzájárulnak ahhoz a háttérhez, amelynek segítségével biztosan tudjuk garantálni a megszokott ízeket – mondta Bodnár Jenő. – A minőségi szolgáltatás, a meggyőző referenciák és a megfizethető ár miatt döntöttünk az Invitel mellett. A telephelyeink összehangolása nagyon fontos számunkra, mivel folyamatos kapcsolatot kell biztosítanunk az agrárgazdasági és élelmiszer-feldolgozó vállalataink között, hiszen ezek tevékenysége egymásra épül. Olyan virtuális magánhálózatra van szükségünk, amely biztonságos és rugalmas megoldást nyújt számunkra, ezért választottuk az Invitel internetalapú virtuális magánhálózati megoldását. A vezetékes távközlési igényeinket pedig hagyományos és isdn-hangszolgáltatás biztosításával oldjuk meg, mely szolgáltatásokat szintén az Invitel nyújtja.”

A Bonafarm számára kiemelten fontos a megbízható és stabil infokommunikációs háttértámogatás, hogy saját szakterületére, az élelmiszeriparra fókuszálhasson. Ezért is választotta partneréül az Invitelt, amely dedikált ügyfélmenedzserén keresztül kapcsolatot tart a cégcsoporttal, ezzel is biztosítva az IT-szolgáltatások zavartalan működését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.