OTP Bank – karnyújtásnyira éjjel nappal! (x)

Váratlan kiadás esetén fontos, hogy a segítség valóban csak karnyújtásnyira legyen.

2015. 02. 26. 14:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az OTP Bank országos hálózatában közel 400 bankfiók szolgálja ki a pénzintézet több mint 4 millió ügyfelét. Az OTP Bank számára kiemelten fontos, hogy a lakosság szemében „helyi bank” legyen, ahol a fióki dolgozók megértik és ismerik ügyfeleik igényeit, problémáit, hatékonyan tudják támogatni őket a megfelelő pénzügyi döntések meghozatalában, valamint a banki ügyintézésben. Ez azért is fontos, mert a hazai lakosság nagyobb része még mindig szívesebben intézi pénzügyeit a bankfiókban, különösen, ha hitelfelvételről, vagy befektetésről van szó.

Ez a közelség kiemelten fontos tud lenni, ha egy váratlan helyzet miatt anyagi támogatásra van szükségünk. A háztartási gépek mindig a legrosszabbkor mennek tönkre. Ez a klasszikus Murphy törvénye A váratlan helyzetek sajátossága, hogy többnyire azonnal orvosolásra szorulnak. Ilyenkor kezdődik el a matekozás, hogyan férhet bele a családi költségvetésbe ez a tétel is. Ebben az esetben az egyik leggyorsabb segítségként a kölcsön szokott felmerülni a fejekben. Szerencsére már nem problémaként élik meg a kölcsönfelvételt az emberek. Inkább egy lehetőség, hogy a pillanatnyi többlet kiadásaikat fedezzék.

„A személyi kölcsön nagy előnye, hogy az egyszeri kiadás terhe több hónapra vagy évre elosztható a jól tervezhető törlesztő részletekkel. Igénylése egyszerű, fedezet nélkül, minimális papírmunkával és gyors átfutással hozzájuthatnak ügyfeleink, ráadásul a szerződéskötést követő 1 órán belüli folyósításra garanciát vállalunk” – mondta el dr. Rajmonné Veres Ibolya, az OTP Bank Fogyasztási Hitelek Főosztályának igazgatója. „A személyi kölcsön további előnye, hogy bármilyen célra felhasználható, tehát vásárolható belőle háztartási gép, de megfinanszírozható belőle a nyaralás is. A jó idő közeledtével pedig elkezdődik az esküvői szezon is, ami lássuk be anyagilag eléggé megterhelő mind a házasodni vágyok, mind pedig az örömszülők számára. Jellemzően mindig előkerül egy-egy olyan tétel, amivel elfelejtett kalkulálni az ember, de személyi kölcsönnel ezek könnyedén és gyorsan orvosolhatóak.”

Dr. Rajmonné Veres Ibolya hozzátette: azt javaslom azonban mindenkinek, hogy tájékozódjanak körültekintően, mielőtt bármilyen kölcsönfelvételbe belevágnak. A kölcsön igénylése előtt érdemes szakértő bankfióki ügyintézőinktől tanácsot kérni, vagy megvizsgálni a háztartás teherviselő képességét az MNB fogyasztóvédelmi honlapján található háztartási költségvetési kalkulátorral.

A tájékoztatás nem teljes körű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Részletes feltételek: www.otpbank.hu, 06 1/20/30/70 366 6666, 06 40 366 666

2015. január 16-ától érvényes THM értéke: 24,22%

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.