Elérte az utazási szegmenst a Quaestor-ügy

Nem fogad el utazásra szóló új megrendelést az utazási iroda, csődöt azonban nem jelent.

MNO
2015. 03. 26. 14:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A QuaesTour hangsúlyozza, hogy az érvényes foglalással rendelkezők továbbra is igénybe tudják venni a megrendelt szolgáltatásokat, függetlenül az utazás időpontjától.

A portálon idézett közlemény szerint a Quaestor-csoportot érintő híradások és események kedvezőtlen hatással voltak a QuaesTour Utazási Irodára is. A társaság több lehetőséget is megvizsgálva arra jutott, hogy a működése a jelenlegi formában nem folytatható, ezért március 24-től megkezdte az ügyletek lezárásának folyamatát.

Az utazási iroda új megrendelést már nem fogad el, de a meglévő megrendelésekkel kapcsolatban minden partnerével szorosan együttműködik.

A társaság nemcsak utazásszervezéssel, hanem utazásközvetítéssel is foglalkozik, vagyis más utazási irodák által szervezett utat is lehetett foglalni náluk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.