Ezek lettek az év termékei

A magyar fogyasztók 13 kategóriában értékelték a fogyasztási cikkeket.

MA
2015. 03. 31. 21:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Idén a Béres Actival + Magnézium multivitamin-készítmény, a Caola CaoNatur natúrkozmetikum, a Família Tészta Vitale egészségbarát tészta, a Gloup gyógyszerbevételt segítő zselékészítmény, a Héra Prémium beltéri falfesték, az Imodium Instant 2 milligrammos, hasmenés elleni tabletta, a Márka Fruitica gyümölcslevek, a Rama Aero margarin, a Rama Vajas Íz sütőmargarin, Soós Premio száraztészta, az SP54 visszérgél, a Taravis Serpenyős Csirketál félkész étel, valamint a Watt alma-körte ízű energiaital került be a legjobb termékek közé.

A legnépszerűbb, Magyarországon is kapható termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján választják ki. A termékeket szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték őket kategóriánként.

A Product of the Year, vagyis Az Év Terméke díj világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. Az elismerést először Franciaországban adták át 1986-ban, mostanra már több mint harminc országban ítélik oda.

A díjra a gyártók és forgalmazók a gyorsan forgó fogyasztási cikkek (fmcg) kategóriáiban nevezhetik azokat termékeket, amelyeknek akár a csomagolásuk, akár a hatóanyaguk, akár a kiszerelésük újító és innovatív. A magyarországi termékekről a GfK reprezentatív kutatásának keretein belül a fogyasztók mondtak véleményt.

A nyertes cikk Az Év Terméke díj logóját viselheti, amely a tapasztalatok szerint piaci előnyt jelent a kereskedelemben: a GfK felmérése szerint azok a nyertesek, akik tudatosan gondozták a márkájukat, forgalomnövekedést értek el a logó használata révén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.