Ipar Napjai, MACH-TECH 2015 (x)

Világmárkákkal, multinacionális cégekkel, hazai és külföldi kis- és középvállalatok kínálatával várja az érdeklődő szakembereket

2015. 04. 28. 15:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvény különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, a meglévő kapcsolatok ápolására, a piaci trendek feltérképezésére, valamint olyan események számára, mint az APPLICATION ZONE gyakorlati bemutató, vagy a „Techtogether – GTE - MACH-TECH” verseny, ahol egyetemisták és főiskolások mérik össze tudásukat.

 

 

RÉSZTVEVŐK:

A kiállításon szinte minden ipari ágazat jelen lesz, a vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.

 

 

Idén minden eddiginél több, összesen 19 ország mutatja be ipari tevékenységét vállalkozásain keresztül! A kiállítók is nagyobb létszámban jelentkeztek a kiállításra, több mint 380 cég mutatja majd be az ipar különböző szektoraiban számottevő termékeit, szolgáltatásait, újdonságait. 40%-uk nagyobb standdal érkezik, mint az előző években.

Kollektív megjelenésekből sem lesz hiány! Tajvani, német és osztrák közösségi standok is megtalálhatók lesznek a pavilonokban.

A kiállítói lista itt olvasható: http://iparnapjai.hu/hu/online-katalogus

PROGRAMOK:

A széleskörű kiállítói kínálat mellett a Hungexpo Zrt. szakmai partnerei által szervezett előadások, konferenciák várják a szakembereket, valamint megtekinthető lesz a Fórum Színpad programja és a kiállítói újdonság-bemutatók.

Bővebben a programokról itt olvashat: http://iparnapjai.hu/hu/programok

 

 

APPLICATION ZONE:

„Az Ember és gép. Múlt, jelen és a jövő” címmel idén is Application Zone, mely program igazi meglepetéseket tartogat a műszaki-mérnöki megoldások kedvelőinek! Az új koncepció alapján összeállított gyakorlati bemutatón látható lesz többek között: virtuális 3D képet megjelenítő tablet, biometrikus munkaidő-nyilvántartó rendszer, CNC oktató szoftver (3D-s szimulációval), egyedi robotprogramozás, fémet alkalmazó 3D nyomtató, közvetlenül (adatrögzítő) szoftverbe dolgozó mérési rendszer

Az Application Zone részletei és a résztvevő cégek: http://iparnapjai.hu/hu/appzone

 

 

NAGYDÍJ:

2015-ben is NAGYDÍJ elismerésben részesültek a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációs termékek.

A „G” pavilonban lévő NAGYDÍJAS standon minden látogató megtekintheti a 6 NAGYDÍJ kitüntetésben részesült terméket, valamint a Különdíjat és az Elismerő Oklevelet kapott cégek fejlesztéseit.

A kiállítás támogató partnere: ISCAR Hungary Kft.

 

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ:

Időpont: 2015. május 12-15.

Nyitva tartás: 10-17 óráig

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, A és G pavilon

Bejárat: I., III. kapu

Parkolás: P5 és P3 belső parkoló: 1800.-/nap

Regisztráció: A kiállításon kötelező szakmai regisztráció működik. Előzetes online regisztráció esetén a belépés ingyenes.

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.