Elárverezi a Tesco bezárt üzletei berendezését

A teljes kikiáltási ár meghaladja a 31 millió forintot.

2015. 05. 21. 10:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint az árverésre szánt berendezések, logisztikai eszközök között optikai szalonok teljes berendezésére, polcrendszerekre, kocsikra, sütőipari gépekre, valamint targoncákra is lehet licitálni.

Az árverést várhatóan júniusban és júliusban rendezik, a részvételhez előzetes regisztráció szükséges, cégek képviselői, valamint egyéni vállalkozók versenghetnek az egyes tételekért – olvasható a tájékoztatásban. A teljes kikiáltási ár meghaladja a 100 000 eurót, vagyis a 31 millió forintot.

Közölték, a Tesco már évek óta az online aukciót választja, ha megválik a berendezések egy részétől, mert ez az értékesítési forma garantálja a tiszta versenyt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.