Hamisítók után nyomoz a magyar szoftver

A hamisításokat leleplező innovációvédelmi magyar szoftver nagy sikerrel mutatkozott be a Nemzetközi Védjegy Szövetség kaliforniai kongresszusán.

2015. 05. 17. 9:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pintz és Társai Szabadalmi, Védjegy és Jogi Iroda Kft. 150 ország 10 ezer védjegy- és szabadalmi ügyvédje előtt mutathatta be termékét.

Az egyszerre több szerveren futó szoftver a világon először valós időben monitorozza a teljes internet mintegy egymilliárd weblapját – a kínai oldalakat és a Facebookot is beleértve –, kutatva a hamis termékek után. Az alkalmazás abban is egyedülálló, hogy nemcsak szöveg, hanem logók figyelésére, leleplezésére is alkalmas – írták.

A közlemény szerint az alkalmazást a kft. egy éven belül ingyenesen elérhetővé teszi a magyar vállalkozások számára az egyesületen keresztül, mivel elkötelezettek a hamisítás elleni küzdelemben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.