Venezuelával üzletel a Rosznyefty

Venezuela és a legnagyobb orosz olajtermelő cég, a Rosznyefty 14 milliárd dolláros beruházásról állapodott meg a dél-amerikai országban.

2015. 05. 28. 5:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyi televíziónak nyilatkozva Maduro azt mondta, hogy a nap folyamán tárgyalásokat folytatott Igor Szecsinnel, az orosz cég első emberével.

Az elnök szerint az említett összeg révén megkettőzhetik Venezuela jelenlegi olajkitermelését. Maduro nem részletezte, milyen beruházásokat terveznek az említett összegből, és az sem vált egyértelművé, hogy melyik fél mekkora részt vállal a finanszírozásból.

A venezuelai állami olajcég, a PDVSA azt közölte, hogy az orosz partnerekkel közös vállalatokat hoznak létre az olajágazatban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.