Iránnal tárgyalna a kormány a kettős adóztatásról

A miniszterelnök már fel is hatalmazta a nemzetgazdasági minisztert az egyeztetésre.

MTI
2015. 06. 09. 20:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök felhatalmazta Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, hogy tárgyalásokat kezdjenek Magyarország és az Iráni Iszlám Köztársaság között. A jövedelem- és vagyonadók területén a kettős adóztatás elkerüléséről és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról szóló egyezmény megalkotásáról egyeztethet a két kormány.

A Magyar Közlöny keddi számában megjelent határozat szerint a miniszterelnök a nemzetgazdasági minisztert hatalmazza fel, hogy – az érintett miniszterekkel egyetértésben – a tárgyalásokon részt vevő személyeket kijelölje, illetve maga vagy az általa kijelölt személy a tárgyalások eredményeként előálló szövegtervezetet kézjegyével ellássa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.