Százmilliárdos beruházásra készül az Audi Hungaria

Megduplázzák a logisztikai központ területét ebben az évben.

MTI
2015. 06. 25. 7:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Audi Hungaria a jelenleg működő első logisztikai központnál is nagyobb, 66 ezer négyzetméteres raktárbázist épít, ennek a második központnak az építése jelenleg is zajlik. A cég kommunikációs osztályának közlése szerint a logisztika folyamatrendszerének átalakítása és bővítése a megnövekedett gyártási igények miatt szükséges. Új csarnokok épülnek, és jelentősen bővül a logisztikai infrastruktúra.

A lap szerint a következő években az Audi Hungaria további jelentős beruházásokat hajt végre, átlagosan évente 300-400 millió euró, vagyis 90-120 milliárd forint értékben.

A győri járműgyártó bővíti az Audi-iskolát, amely 2017-ig központtá bővül, ahol 25 osztály 650 diákja tanulhat majd. Együttműködési megállapodást írnak alá az MTA-val is, amelynek bázisaként az akadémia új kutatóközpontot alapít Győrben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.