Új lendületet kap a hazai reklámpiac

Más olvasatban: szeméttel telhet meg a főváros, ha megengedik, hogy reklámokkal legyenek tele a közműoszlopok.

2015. 06. 04. 15:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az információs táblák olyan – a közúti (KRESZ-) jelzőtáblákon nem közölhető – információkat tartalmaznak, amelyek a közlekedőket segítik az úti céljuk elérésében. A Bánki Erik (Fidesz) alelnök által jegyzett javaslat az információs táblák kihelyezése tilalmának feloldását azzal indokolja, hogy a lakosságnak a közlekedés során esetenként a KRESZ-tábláknál bővebb információkra is szükségük van.

A KRESZ-táblák elhelyezését az önkormányzatoknak tűrniük kell, pénzt nem kapnak érte, az információs táblák után – amelyek legfeljebb két négyzetméteresek lehetnek – viszont díj jár nekik. Ez Budapest közigazgatási határán belül nettó 1500 forint táblánként és havonta, mindenhol másutt pedig nettó 750 forint a javaslat szerint.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.