Mosógépcsere-program: már az Észak-Alföldön is leáll

A pénzügyi keret itt is kimerült, így már csak csütörtökig lehet beadni a pályázatokat.

MNO
2015. 07. 08. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A régióban július 9-én, csütörtökön 14 óráig lehet még pályázatot beadni – értesült az MTI.

A közlemény szerint a pályázati útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig kaphatnak támogatást.

Az Otthon Melege program keretében meghirdetett, energia-megtakarítást eredményező mosógépcsere-pályázat július 1-jén, elsőként a nyugat-dunántúli régióban indult el, amit rögtön másnap délben le is zártak a pénzügyi keret kimerülése miatt. Nem járt másképp a többi régió sem: a július 6-án a Dél-Dunántúlon, a július 7-én Közép-Magyarországon, és a július 8-án az Észak-Alföldön startolt programot már az első napon felfüggesztették forráskimerülés miatt.

Július 13-ától lehet jelentkezni a dél-alföldi, július 14-étől az észak-magyarországi, július 15-étől pedig a közép-dunántúli régióban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.