Több száz buszsofőrt keres a BKV

A közlekedési társaság fő célja, hogy a felújítások során jelentkező pótlásokat megfelelően tudja eszközölni.

MNO
2015. 07. 17. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fővárosi kötöttpályás közösségi közlekedés fejlesztése miatt új járművezetőkre van szükség, emiatt autóbusz-vezetőket keres hirdetéseiben a BKV – írja Világgazdaság. A 3-as metró jövőre kezdődő infrastruktúra-felújításának idején a fővárosi autóbuszos teljesítmények jelentősen emelkedni fognak – közölte a lappal a BKV és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Szintén a metrófelújításhoz kapcsolódik, hogy a BKK 150 csuklós autóbusz jövő évi beszerzésének előkészítésén dolgozik.

A közlekedési társaság fő célja, hogy a felújítások során jelentkező pótlásokat megfelelően tudja eszközölni, ehhez pedig akár 300-400 új autóbusz-vezetőre is szükség lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.