AUTOMOTIVE HUNGARY – Komplex nemzetközi járműipari fórum (x)

Hazai és nemzetközi járműipari seregszemle: október 28–30., Hungexpo Budapesti Vásárközpont.

2015. 10. 06. 10:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

2015. október 28–30.

Hungexpo Budapesti Vásárközpont

Október végén újra megnyitja kapuit az AUTOMOTIVE HUNGARY, melyet kiállítószámának és területének növekedése miatt az eddigi évek gyakorlatától eltérően nem a G, hanem az A pavilonban rendeznek meg az AUTÓTECHNIKA kiállítással.

A kiállítás fővédnöke Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, aki ünnepélyes keretek között nyitja majd meg a rendezvényt, és részt vesz a délelőtti kerekasztal-beszélgetésen.

 

A kiállítói felhozatalt tekintve elmondhatjuk, hogy a négy magyar autógyártó cég mellett idén először a BMW is képviselteti magát, valamint közel 300 járműipari beszállító, alkatrészgyártó, a saját területén meghatározó cég mutatja majd be tevékenységét. A magyarok mellett cseh, török, francia, lengyel, német, osztrák, szlovák és angol vállalatok is megjelennek.

Kollektív bemutatókból sem lesz hiány, hiszen már a kiállítók körét erősítik a MAJOSZ, a Német–Magyar Kamara, Miskolc, Győr és a Nyugat-pannon Régió közösségi standjai.

Az aktuális kiállítói lista itt olvasható: http://automotivexpo.hu/hu/kiallitoi-lista

A kísérőesemények a hagyományokhoz híven az ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER témakörökre épülnek.

 

A rendezvény igazi szakmai találkozóhely lesz, hiszen az ÜZLET tematikát erősíti majd a HIPA által támogatott MAJOSZ Beszállítói Fórum, melynek keretében felvonulnak az ágazat vezető szereplői, a Magyar–Orosz Járműipari beszállítói fórum, illetve az IFKA által szervezett előadás, mely az Enterprise Network Europe (EEN) térítésmentes szolgáltatásait mutatja be.

A TUDOMÁNY témában rendezik meg a Járműfejlesztők Konferenciáját, melynek témája „Remanufacturing, recycling az autóiparban”.

Megrendezik az AUTOMOTIVE HUNGARY ÁLLÁSBÖRZÉT, melynek keretén belül a kiállítók ingyenesen leadhatják állásajánlataikat, és részt vehetnek az állásbörzén, a látogatók pedig felmérhetik a járműipari humánkeresletet. A KARRIER tematikát tovább erősítve idén is lesznek a járműipari életpályamodellhez kapcsolódó kollektív bemutatók, valamint ismét három napig versenyezhetnek a műszaki egyetemisták az Autopro.hu portállal közösen szervezett AUTOMOTIVE HUNGARY TechTogetherön, melyen idén is tizenhét autóépítő csapat részvétele és szoros küzdelemben való megmérettetése várható.

Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA – Autodiga Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás (2015. október 28–31.)

Bővebb információ és szakmai regisztráció az ingyenes belépésért: www.automotivexpo.hu

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.