Állami földek: hitelígérvénnyel licitálhatnak a gazdálkodók

A földműves őstermelők a kiírt árverés megkezdése előtt meggyőződhetnek hitelképességükről.

MTI
2015. 11. 04. 19:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MFB 150 milliárd forintos MFB-NHP Földhitel Hitelprogramjában nyújt kedvező kamatozással forrásokat a földműves őstermelők és egyéni vállalkozók részére az értékesítésre kijelölt állami földek megvásárlásához. Az MFB a hitelterméket a Budapest Bank mint közvetítő partnerbank fiókhálózatán keresztül forgalmazza.

A tájékoztatás szerint az igénylőnek a feltételeknek való megfelelésről ügyfélnyilatkozatot kell benyújtania a Budapest Bank fiókjainak egyikében.

A hitelígérvény nem kötelező, ugyanakkor az MFB felhívja a gazdálkodók figyelmét, hogy aki a licitálás előtt meg akar győződni hitelképességéről, az még az árverés időpontja előtt keresse fel a Budapest Bank-fiókok egyikét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.