Drogériákba vette be magát a Magyar Posta

Csekkbefizető automatákat állítanak az üzletekbe.

MTI
2016. 07. 29. 10:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint péntektől a Rossmann hét – hat budapesti és egy üllői – üzletében lehet majd csekket befizetni. A további automaták telepítése folyamatos, várhatóan szeptember végéig tart. A Magyar Posta tárgyalásokat folytat más kiskereskedelmi hálózattal is csekkbefizető automaták kihelyezésére.

Az automatán keresztül bankkártyával – kártyás vásárlási tranzakcióként – és készpénzzel is befizethetők a csekkek. Egy fizetési művelettel legfeljebb 290 000 forint értékben, maximum öt csekk adható fel

A posta felidézte, hogy klasszikus termékeit – így a csekket is – a kor követelményeinek és az ügyféligényeknek megfelelően modernizálja. Ennek jegyében az elmúlt másfél évben számos újítást vezetett be: QR-kódok jelentek meg a csekkeken, így ma már az iCsekk alkalmazás segítségével pillanatok alatt befizethetőek a csekkek; csekkbefizető automatákat telepített a bevásárlóközpontokba és a forgalmasabb postákra; bevezette az ingyenes bankkártyás csekkbefizetést. E folyamat része a mostani megállapodás a Rossmann-nal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.